جواب رد دادن به خواستگار

سلام. دختری 26 ساله هستم که پسر فامیلمون اومد خواستگاریم( تا قبل از خواستگاری اصلا ایشون رو ندیده بودم در فامیل) برخلاف شرایط اجتماعی و اقتصادی عالی که دارند، چهره شون در برخورد اول اصلا به دلم ننشست( زشت نیست ولی اصلا به دلم ننشست. نمیتونم در کنار خودم تصورش کنم). جوری که به محض دیدنشون سینی چای رو با عصبانیت کوبیدم زمین چون خیلی خورده بود در ذوقم.بعد از کلی کش مکش و مکافات جواب منفیمو بهشون اعلام کردم و اونا هم کلی دلخور شدن( چون هر چی گفتن علت جواب منفیت چیه ، من بهشون نگفتم. نمیخواستم غرور پسرشون بره زیر سوال )و از روی چزوندن من رفتن خواستگاری دختر عموم که 6 سال از من کوچکتره. دخترعمومم بنا به دلایل خاص خودش بهش جواب منفی داد.

حالا این پسر از همه جا رونده دوباره و به من پیام میده که بخدا به دلم نشستی، از اون بار اول که دیدمت و.....

خب بگو علت جواب منفیت چیه؟ منم الکی کلی بهونه آوردم که نگم بخاطر قیافت بوده و بهش بربخوره.

الان مشکل من دوتاست.

عدم پذیرش چهره این فرد و کنه بودن ایشون.

رفتنش به خواستگاری دخترعموم و پخش شدن این خواستگاری در فامیل

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

دوست عزیز سلام
به دل نشستن چهره و ظاهر فرد تا حدودی یکی عوامل یک انتخاب هستش شما قراره با این فرد زندگی کنید و اگر برای شما جذابیت نداشته باشه احتمالا دچار مشکل خواهید شد شما جواب منفی رو دادید و الان لازمه که جراتمند عمل کنید و از ایشون بخواید که به شما پیام ندن و خودتون این ارتباط رو کاملا قطع کنید و پاسخگو نباشید.
شاد و پیروز باشید.