سلام وقتتون بخیر من ۱۰ روز از زمان عادت ماهانه ام گذشته دیشب بی بی چک گذاشتم اول خط منفی افتاد بعد چند ساعت یه خط کمرنگ افتاد حالت پریود و بارداری هم دارم سابقه عقب و جلو انداختن عادت هم نداشته ام

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

آزمایش خون بدین!

تجربه شما

سلام خانم دکتر من همون خانمی هستم که گفتم ۱۰روز هست عقب انداختم روی بی بی چکم هاله رنگ دوم بود امروز خونریزی قهوه ای رنگ داشتم بنظرتون عادت ماهانه است یا باردارم و باید آزمایش بدم؟ خودمم گیج شدم

@1368eghbaaliزیبا

سلام دوست عزیز اگر تا سه روز آینده به خون ریزی نیافتادید آن وقت مجدد تست بارداری یا آزمایش خون انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید

@سمیرا_امیدوار

سلام خانم دکتر خسته نباشید خانم دکتر یعنی فقط باید لک باشه؟ همراه با یکم خون باشه یعنی پریود شدم؟ اما همراه یکم خونریزی کمی که دارم لک قهوه ای هم هست

@1368eghbaaliزیبا

سلام  اگر لکه بینی و یا خون ریزی خفیف و سبک دارید طوری که میزان خون ریزی شما مثل همیشه نیست برای اطمینان از تست بی بی چک استفاده کنید یا آزمایش خون انجام بدهید  تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید