بارداری و شیمی درمانی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 41 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام،

من هفته پنجم بارداری هستم یعنی به تازگی متوجه شدم که باردارم و امشب با فردی دست دادم که شیمی درمانی میشه، الان خیلی نگرانم که جنینم توی خطر باشه، میشه لطفا راهنمایی کنین؟ آیا دست دادن با این فرد میتونه برای جنین کوچک خطرناک باشه؟ دستمو شستم بلافاصله.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خیر خطری شمارو تهدید نمیکنه

تجربه شما

سلام

عزیزم یکی ازفامیل های نزدیک ما هم شیمی درمانی میشه ودکترش گفته شیمی درمانی برای اطرافیان هیچ ضرری ایجاد نمی کنه.

نگران نباش.

تنها اسکن استخوان است که شخص داروی رادیوتراپی بهش تزریق میشه که اون هم تا 24ساعت باید با دیگران فاصله بگیره.

  جک قشنگی گفتی