پریود بعد از سقط خارج رحمی

با سلام و قبولی طاعات .من ۲۱ اسفند سقط داشتم به دلیل اینکه خارج رحمی بود حالا ۱۶ اردیبهشت لک های صورتی و بعد مایل به قهوه ای دیدم و تا الان ک ۴ روز میگذره ادامه داره احتمالا پریود شدم .سوالم اینه که من قبل از بارداری از روز ۱۴ پریودی شبی دو تا تا ۱۰ شب مدروکسی پروژسترون مصرف میکردم اگه این لکه ها رو پریود حساب کنیم باید دوباره مصرف مدروکسی رو شروع کنم یا خیر؟؟؟؟و اینکه بعد سقط به دکتر گفتم مدروکسی پروژسترون بخورم گفتن نه صبر کن تا خودت پریود بشی .به نظرتون از شب ۱۴ شروع کنم مصرفش رو یا نه؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر نیازی به مصرف این قرص ندارید اگر در دوره بعدی بیشتر از ۱۰ روز تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت از این قرص استفاده کنید فعلا نیازی به مصرف این قرص ندارید و گفته پزشک شما صحیح بوده است موفق باشید