راهنمایی برای لاغر شدن

سلام من ۳۰ کیلو اضافه وزن دارم نمیدونم چطوری از شرشون خلاص شم از بچگی باهام بودن از وقتی خودمو شناختم زیاد غذا نخوردم مثل این چاقای خوشبخت که انواع شیرینی شکلات و چیپس غذاهای چرب و میخورنم چاق نشدم بیشتر غذاهام رژیمین این هل هول هام کی بشه یه کم بخورم ولی بازم چاق میشم چند باری رژیم گرفتم پیاده روی ا ساعته ولی خیلی کم کرده باشم ۴ کیلو دیگم کم نمیشه خسته شدم چرا من لاغر نمیشم باید چیکار کنم بیشتر روزهام انگار روزم اصلا چیزی نمیخورم آب. فقط شامم سبک بازم موفق نشدم راهنمایم کنید ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم درمانی

سلام و وقت بخیر
دوست عزیز در قدم اول وضعیت تیروییدتون رو چک کنید
فعالیت بدنیتون رو هم در نظر بگیرید
پیشنهادم به شما اینه یک هفته غذا های دریافتیتون رو فهرست کنید و سپس به کارشناس تغذیه مراجعه کنید
همکاران ما شما رو راهنمایی خواهند کرد