با سلام. من هفته17 بارداری هستم و امروز نتیجه آزمایشم اومده که ویتامین دی 28 هست و در رنج ناکافی با توجه به اینکه در شهرستان ما تا بعد از تعطیلات نوروزی دکتر متخصص در مطب حضور ندارد چه توصیه ای دارید؟ آیا می توانم قرص مصرف کنم و در صورت مثبت بودن جواب چه دوزی و چگونه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام میتوانید فعلا هفته ای یک عدد قرص ویتامین دی مصرف کنید اما حتما بعد از تعطیلات پزشکتان را در جریان بگذارید