پلی کیستیک و ریزش مو

سلام من پلی کیستیک هستم و چندماهی هست که متفورمین میخورم و قبلا موهای بلند و صاف و درخشان و بدون ریزش داشتم اما تازگی موهام نازک و شکننده شده و پر از موخوره و درعوض تمام صورتم و کمرم و شکمم پاهام موهای زاید ضخیم درآورده و هر روز اسیدفولیک و ویتامین ای میخورم اما نمیدونم چرا موهام باز اینطوری میشه؟ از ماسک های خونگی هم استفاده میکنم بنظرتون تاثیر داره؟ شما چه پیشنهادی بهم میکنین؟

یه مدت اسپیرنولاکتون ۲۵، روزی دوتا استفاده میکردم موهای زایدم کمتر شده بودم  اما چون اقدام به بارداری میکنم شنیدم برای بارداری مضرر هست باعث ترنس شدن جنین میشه  و حتی مانع بارداری هم میشه برای همین قطعش کردم الان فقط متفورمین میخورم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

فعلا تحت نظر متخصص زنان داروهای محرک تخمک گذاری را مصرف كنيد پس از زايمان داروهای ضد هورمون های مرد ساز برايتان تجويز خواهد شد.