با سلام و خسته نباشيد.من مبتلا به سندروم پیش قاعدگی هستم و بارزترین علامت اینکه از ده روز قبل از پریود به درد پای شدید مبتلا میشوم.. سوالم اینه که وقتی که این درد میاد سراغم یعنی اینکه دیگه من باردار نیستم اون ماه؟ سوال دیگه اینکه با وجود این بیماری احتمال بارداری وجود دارد یا خیر.. با تشکر فراوان

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز
اولا سندرم پیش از قاعدگی بیماری نیست که شما خودتون رو مبتلا فرص میکنید!
اکثر خانمها قبل از شروع قاعدگی دچار علائمی میشن که به دلیل تغییرات هورمونی در بدنشون اتفاق میافته و چیز غیرطبیعی نیست و ارتباطی هم به قدرت باروری نداره
تشخیص بارداری هم فقط با انجام آزمایش بارداری بعد از گذشت ۵ تا ۷روز از موعد قاعدگی صورت میگیره و علائمی مثل کمر درد، دل درد، سردرد، حالت تهوع و... نمیتونه نشانه ای قطعی برای حاملگی باشه.