سلام، من هفته هجدهم بارداریم سرکلاژ شدم هفته پیش، از قبلش ترشحات سبز و زرد داشتم با سوزش ادرار آنتی بیوتیک هیچ تاثیری روم نداشته کشت ادرارم هم منفی بوده خارش و سوزش ندارم ولی یک مقدار احساس داغی تو واژن دارم که با قرص کلوتریمازول واژینال بهتر میشم ولی به محض قطع قرص باز همون علائم ظاهر میشه چکار باید بکنم در ضمن با مصرف قرص ترشحاتم کمی زرد و آبکی میشن آیا خطرناکه؟ اینم بگم کیسه آبم چک کردم و نشتی ندار.

اگر تا آخر بارداریم قرص کلوتریمازول واژینال استفاده کنم مشکلی پیش میاد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

داروی مورد مصرفی شما تاثیری بر عفونت شما ندارد. با توجه به بارداری شما برای درمان مناسب به متخصص زنان یا ماما مراجعه نمایید.