فاصله طبقاتی در زندگی مشترک

من و شوهرم خیلی فاصله طبقاتی داریم همسرم خیلی پولدار بوده ولی خانواده من نه. حتی چندبار همسرم بهم سرکوفت زده و بهم توهین کرده به شدت افسردگی گرفتم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 شغل دانشجو
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
این موضوع رو باید قبل از ازدواج مورد توجه قرار میدادید
الان میتوانید با همسرتان گفتگو کنید تا رفتار خودشان رو اصلاح کنند
روی خودتان هم کار کنید تا این موضوع برای شما بی اهمیت شود
در نهایت در این مواقع که بحث از اختلاف طبقاتی و وضع مالی پیش میآید شما باید بی تفاوت باشید تا این موضوع لوس شود