اعتیاد به بازی و شکایت از پدر

سلام پدرم نزدیکه 60 سالشه الان نزدیک چندین ساله که به بازی اعتیاد پیدا کرده و الان وضعیتش یک جوری شده که حتی از مامانم دزدی می کنه پولاشو و حتی بیشتر حقوقی که داره رو میره توتو میزنه آدم مذهبی هم هست هر چقدر بهش میگیم اینکار قمار قبول نمی کنه فقط میخواد بزنه که مثلا برنده بشه مامانم خیلی بخاطرش اذیت میشه هممون اصلا آبرو دیگه براش مهم نیست هیچکس در موردش چنین فکری نمی کنه ولی ما داریم از داخل اذیت میشیم با اینکاراش یه راهکار به ما بدید چیکار کنیم بریم شکایت کنیم بنظرتون سازمانی که کار می کنه حقوق بابامو به حساب مامانم میریزه چون یه عالمه قسط دارن ولی واسه بابام اصلا مهم نیست فقط میخواد به بازیش ادامه بده چیکار کنیم ما از کی باید کمک بخوایم هر چقدر باهاش حرف میزنیم اثر نداره یه راهکار خوب لطفا؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
طبق ماده  705 تعزیرات قانون مجازات اسلامی : قمار بازي با هر وسيله اي ممنوع و مرتکبين آن به يک تا شش ماه حبس و يا تا 74 ضربه شلاق محکوم مي شوند و در صورت تجاهر به قمار بازي به هر دو مجازات محکوم مي گردند .
لذا مادرمی توانند موضوع را از طریق دادسرای محل مورد شکایت قرار داده و شما و سایر اعضای خانواده نیز بعنوان دلیل و  شاهد معرفی و شهادت لازم را بدهید .
موفق باشید