ورم کلیه جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 49 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. خانمی باسابقه تولد فرزند پسر با کلیه پلی کیستیک، الان دختر، باردار هست و در سونوی ۲۱ هفتگی آنومالی و ۲۹ هفتگی گفتن، fulless ملایم در هر دو کلیه وجود دارد. آیا این فرزند هم همان بیماری رو داره؟ در ضمن مایع آمنیوتیک نرمال هست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام معمولا درسونوهای پيگيری بعدی ديده ميشود كه كليه های جنين به وضعيت نرمال بر خواهد گشت ، تنها مورد نگران كننده فرزند قبلی شماست ولی احتمال فرزند پلی كيستيک كليه هرچند در جنين شما بيشتر ازخانمهای ديگر است ولی بسيار اندک است، توصيه به سونوهای بعدی دارم

تجربه شما

ممنون از جوابتون. درضمن این خانم تمام آزمایشات ژنتیک رو رفتن. مثل آمینوسنتز و یکسری آزمایشات از خون مادر.و بهشون گفتن که این جنین سالم هست.