فکر به عشق سابق

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 121 بازدید 1 تبادل تجربه

عاشق یک پسری بودم ۴ سال

یک دفعه بی دلیل رفت

۵ ماه بعد با یک آقایی از طریق خانواده آشنا شدم

و همه چیزش عالی بود نتونستم مخالفت کنم بیشتر از این

الان همش اون آقا تو ذهنمه با اینکه میدونم بر نمیگرده

ولی دلم آروم نمیگیره میخوام که باشه  ۲۴ سالمه

 نمیدونم چکیار کنم همه چیزش خوبه ولی دل من آروم و قرار نداره

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل معپار و طراح داخلی و دانشجو ام وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متنتونو خوندم، به نظرم میاد چون رابطه قبلی ناگهانی قطع شده و شما فرصت بسته شدن پرونده اش رو نداشتی پس پایان اون رو هم نپذیرفتی ...
اینکه خاطره و یا یاد اون فرد و رابطه گاهی تکرار بشن طبیعیه کافیه بهشون توجه خاصی نکنی و بپذیری که اون یک تصویره و همین ...خنثی نگاهش کنی و اجازه بدی مثل یک برگ که رودخونه افتاده در خاطر توام بیاد و بره ، اما اینکه چشم انتظاری و انتخابهای بعدیتو داره تحت تاثیر قرار میده بر میگرده به داستانی که شما از رابطه و عشق برای خودت ساختی ،
همه ما از سنین کودکی به نحوی با مفهوم عشق آشنا میشیم معمولا تحت تاثیر خانواده و اجتماع به طور خاصتر رسانه ها مثلا کارتونها و فیلمهایی که در دوره شما پخش میشده و شما مشاهده میکردین به صورت ریز ریز و زیر پوستی داشتند قصه عشق رو در باور شما شکل میدادند که متاسفانه اغلب اون داستان ها افسانه ، غیر واقعی، غیر سالم، دیت ننیافتنی و یا ناپدار هستند .
بک رابطه مناسب از دو فرد سالم تشکیل میشه و تضمین موفقیت و خوشبختی اون رابطه سلامت و خوشبختی هر کدوم از طرفین است
پس عشق رویایی نیست که با یک فرد خاص فقط روی بده ، نه ! شما با تعداد زیادی از انسانهای این کره خاکی میتونید زندگی کنید و احساس خوشبختی کنید اما قبل از همه اینها باید بدونید یک رابطه چه طور تعریف میشه ؟
از مهمترین ویژه گی های یک رابطه شفافیت و تعهد در اون رابطه است ، فرد قبلی بدون اینکه توضیحی به شما بده از رابطه خارج شده و شما حتی نمیدونید که چرا ترک شدید؟ ما همونطور که برای ورود مراحل آداب و تعهداتی نسبت به هم داریم برای خارج شدن هم همین اصول برقرار است و اگر کسی این اصول رو زیر پا میگذاره، من از شما میپرسم رابطه با این فرد چه معنایی داره؟
اون رابطه هر چی که بوده یک تجربه بوده و شما با پذیرش پایان یافتنش میتونید به ایجاد روابط جدید فکر کنید و حاضر بشید در حالیکه چشمان تیزبینتون همه رفتارها وعلایم را مشاهد میکنه دوباره اعتماد بکنید و وارد رابطه جدیدی بشید، یادتون باشه فردی که به شما احترام نمیگذار ه و برای خارج شدن از رابطه اش با شما که قراردادی دوطرفه بوده بدون توضیح میگذاره میره خیلی نمیتونه فرد مناسب و مسولیت پذیری باشه
بدون تعهد ، هر چقدر عشق و شور و هیجان و صمیمیت بین دونفر باشه اون رابطه کامل و سالم نخواهد بود و دیر یا زود محکوم به فروپاشی خواهد شد .
در زمینه افزایش سواد عاطفی کتابهای زیر را بهتون پیشنهاد میکنم:
معمای عشق از پیتمن پک
نقشه عشق از جان گاتمن

تجربه شما

خب چرا جدا نمیشی؟