کنترل خشم و عصبانیت

سلام متاسفانه نقطه ضعف من اینه هنگام ناراحتی و عصبانیت صبر ندارم مثلا وقتی از دست همسرم ناراحت میشم دیگه منطقی فکر نمیکنم و باید حرفامو بزنم حتی اگر خودمون تنها نباشیم یه گوشه کناری باید یه حرفی بهشون بزنم و یا میرم تو خودم نمیتونم خودمو کنترل کنم بعدا بهش بپردازم که با منطق بهش فکر کنم و اینکه در مورد پسرم از اونجایی روی خوابم حساسم اگر بدخوابم کنه یا شب وقتی خوابمه به سختی خواب بره خیلی عصبانی میشم و بروزش میدم میدونم کارهام اشتباهه راه حل میخوام؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
مشکل شما به این خاطر هست که به این طرز ابراز خشم عادت کردین
به دنبال راه های دیگری برای بروز خشم باشید
آونایی که فکر میکنید میتوانید از پسش بر بیاید رو امتحان کنید
شاید در مراحل اول موفق نباشید ولی به مرور باعث تغییر رفتار شما میشه
و زمانی که ببینید این طرز رفتار جدید شما نتیجه بهتری داره قطعا براتون انجامش راحت میشه
از خودتان انتظار معجزه نداشته باشید، قرار نیست به نحوی یک شبه خشم شما از بین بره و همه چیز خوب باشه
خودتان باید در ذهن خودتان بپذیرید که رفتار شما نتیجه مطلوبی نداره و آرام آرام تغییرش بدین