سلام و خسته نباشید من در تاریخ 93.5.2 جهت سونو آنومالی به یک مرکز مراجعه کردم(تاریخ آخرین قاعدگی 92.12.27) در جواب سونو که به من اعلام کردند به نظرم تمام ایتم ها مانند دست و انگشتان و قد جنین ذکر نشده ؟می خواستم بدانم تازمانیکه تا هفته 22 فرصت دارم نیاز هست این سونو را مجدد تکرار کنم .و تکرار مجدد سونو به فاصله 10 روز برای جنین مضر نیست؟متاسفانه دکتر خودم تا اول شهریور ایران نیستند و من کاملا سر در گم شدم ممنون می شم راهنماییم کنید BPD:43mm 19wks and 1d;HC=154mm 18wks and 5d;FL=27mm 18wks and 3d;AC=128mm 18 wks and 2d;EDC=93.10.4;EFW=240gr;Transverse presentation;Posterior placenta,low lying.Amniotic fluid is adequate; no gross anomaly is seen. Fetal spine,abdomen,brain,posterior fossa,cerebellum,face,umbilical cord,diaphragm,visualized part of extremitirs,stomach,bladder and kidneys are normal,4 chambers of heart and lenses are present,cervix is normal,no pelvic cyst or mass is seen.
پاسخ مشاور

مشاور زایمان

سلام و تشکر عزیز م تمام مواردی که باید چک میشده , شده و نرمال بوده .نگران نباشین .اصلا نیازی به تکرار نیست .