سلام خانم دکتر. وقتتون بخیر. من تاریخ 97/12/11 lmp بوده. در تاریخ 13 فروردین آز بتا دادم 72 بود. که بتا تیتر دادم هفته بعدش که اخرین عددم 5700 شده بود. سونو واژینال شدم تاریخ 24 فروردین بهم گفت 5 هفته. قرار شد 14 اردیبهشت دوباره برم سونو به خیال خودم میشدم 8 هفته چون گفتن یه هفته عقب تر از LMP هستم. دیروز رفتم سونو بهم گفت 6 هفته و 1 روزته. گفت احتمالا لقاحت دیر بوده خودم   هم مطمینم ک اسفند ماه رابطه ای نداشتیم و هفته اول فروردین لقاح شده. دکتر سونو بهم  گفت ممکنه سقط بشه چون رشد کم کرده . سونوی اول ساک و یولک ساک دیده شد سونوی دوم تال پل هم 3 میلیمتر تشکیل شده وسن جنین 3 هفته عقب تر از LMP هست. الان به نظر شما چی کار باید کرد؟ چند درصد احتمال سقط هست؟ هیچ علائمی هم ندارم نه درد نه لک بینی.فقط امروز ترشح سفید آبکی داشتم. ممکنه سونوی اول اشتباه تشخیص داده باشه سن بارداری رو؟ ممنون میشم از راهنماییتون

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به شرح حال شما بهتر است ۱۰ روز دیگر مجدد سونوگرافی انجام بدهید تا وضعیت جنین بررسی شده و  نظر نهایی و قطعی را بتوان داد موفق باشید