سلام من ۳۴ روزه که زایمان طبیعی کردم حدودا دو هفته اس که ترشحاتم کم شده بود و زرد اما دیشب باز خون اومد و انگار پریود شدم امروزم ادامه داشت تمام علائم پریود رو دارم میخواستم بدونم ایا این پریوده یا نه آخه میگن دوران شیردهی تا ۶ ماه بعدش پریود نمیشی من شیر خودمو به بچه ام میدم پس چرا پریود شدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با درود و تبريک به شما مامان عزيز. احتمال پريود شما وجود دارد. و احتمال اينكه با شيردهی حتی منظم ، پريود شويد وجود دارد و اصلا غريب نيست. اين باور اشتباه است.