سلام من 19 سالمه یک دختر اجتماعی و هر جا میرم سرزبون دارم ولی همسرم خیلی خجالتیه این منو آزار میده تو خونه یه کلام حرف نمیزنه همش سرش تو گوشیشه و مشکل دیگه ام اینه که روز خواستگاری بهم گفت که از فضای مجازی بیرون بیام خودشم نداشت و الان همیشه مشغوله چه جوری بگم پاک کنه؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم
در مورد فضایی مجازی باید خدمتتون عرض کنم که در دنیای امروز حذف کردن اون قابل اجرا نیست ولی میتوانید زمان و میزان استفاده از اون رو در منزل مدیریت کنید
با ایشون صحبت کنید و با هم سر یک میزان ساعت به توافق برسید، و در مورد خجالتی بودن ایشون باید بگم که هر کسی یه شخصیت متفاوت از دیگری داره که این موضوع رو باید قبل از ازدواج مورد توجه قرار میدادید در حال حاضر میتوانید با استفاده از یک سری تکنیک خجالتی بودن ایشون رو کمی کم کنید ولی انتظار معجزه نداشته باشید