پریود نشدن بعد از سقط جنین

بنده برج ۸ سقط داشتم و بعدش به علت تنبلی تخمدان ۴ ماه پریود نشدم دو دوره قرص پروژسترون خوردم اما بی فایده بود تا به وسیله دو آمپول دوازده روز پریود بودم الان دو ماه میگذره و من‌ هنوز پریود نشدم دوباره و تمام علائم بارداری رو دارم سوزش معده ویار بی حالی کمر درد سرگیجه تنگی نفس و... ولی ماه پیش آزمایش دادم ۰/۴۴ بود بتام اما علائم از بین نرفته جوری که کلا میلم به غذا رو از دست دادم و فقط یه چیزهای بخصوص دوست دارم و از بوی بعضی چیزها حالم بد میشه بنظرتون چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر در زمان انجام آزمایش خون ۱۵ روز از رابطه شما گذشته بوده جواب آن قطعی است و باردار نیستید می تواند علت مشکل شما نامنظم بودن پریودی باشد باید برای منظم شدن پریود خود تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.