سلام خسته نباشید من پارسال 7ماه اقدام کردم باردار نشدم به دکتر مراجعه کردم که با سونو فهمید پلی کیستیک دارم و آمپول  پروژسترون بهم زد تا پریود بشم و یک ماه متفورمین استفاده کردم که حامله شدم و خارج رحم بود و جراحی شدم و یک لوله ام رو برداشتن الان هفت ماه میگذره و من الان دو سه ماه اقدام میکنم و دکترم فقط بهم فولیک اسید داده به نظرتون دیگه نیازی نیست متفورمین بخورم؟ و هنوزم پریودی هام منظم نیست. قدم 163 و وزنم67 کیلو سنم 19

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است با ورزش کردن و داشتن رژیم غذایی مناسب وزن خود را کاهش دهید و اگر تا سه ماه آینده باردار نشدید آن وقت تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.