درد شديد پای راست

سلام مادر بنده عمل ديسک 4 سال پيش انجام داده و پلاتين گذاشتن ،بعد از عمل مشكلی نبود تا الان كه درد شديد پا داره ،دردهای ناگهانی سراغش مياد، وقتی راه ميره يا می ايسته درد ميگيره، فقط بايد دراز بكشه تا آروم بشه، درد هم از باسن هست تا نوک پای راست، دردی كه قبل از عمل تجربه نكرده بوده، ام آر آی انجام شده و دكتر گفته مشكلی نيست بايد استراحت كنه، اما بعد دو هفته استراحت و خوردن قرص های مسكن قوی همچنان درد شديد سراغش مياد، لطفا راهنمايی كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن 45 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

گاهی ايجاد اسپاسم و گرفتگی های عضلانی در مسير اعصاب و اختلالات مكانيكی مفصل لگن می تواند دردهايی ايجاد كند كه از باسن به پا سرايت می كند.

جهت تشخيص دقيق نياز به معاينه فيزيكی دارند. در صورت وجود چنين مشكلاتی آب درمانی، تمرين درمانی تحت نظر  و تكنيک های دستی آزادسازی بافت كه توسط متخصص انجام می شود میتواند كمک كننده باشد.

موفق باشيد