سلام

پسرم ۶ سالشه ولی خجالتیه و به شدت مغرور یک معذرت خواهی از منی که مامانشم نمیکنه. خیلی سخت با بچه ها ارتباط برقرار میکنه.خیلی زودم قهر میکنه. موندم چه رفتاری بکنم با پدرشم خیلی دعوا میکنن یعنی از شوخی میرن رو فاز دعوا. کمکم کنید چجوری رفتار کنم با هر دوتاشون خیلی خستم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
ابتدا بايد خدمت شما عرض كنم بچه ها معمولا دليل عذرخواهی كردن را نميدانند و نميدانند چرا بايد اينكار را انجام دهند پس لطفا زمانی كه رفتاری از ديد شما اشتباه است برايش توضيح دهيد و انتظار نداشته باشيد او معنی همه چيز را بداند و احساستان را بازخورد دهيد و نكته مهمتر اينست كه رفتار اشتباه مجددا تكرار نشود.
و جهت تقويت عزت نفس او كاهش خجالتی بودن پيشنهاد ميكنم بيشتر در جمع همسالان خود حضور پيدا كند (كلاسهای گروهی).
و نكته پيامی در زمينه روابطش با پدرش. دوست عزيز زمانی كه فرزند شما با پدرش مشغول بازی است لطفا وارد حريم آنها نشويد و اجازه دهيد خودشان روابطشان را بازسازی كنند و زمانی كه بازی فرزندتان به دعوا كشيد ميان خودش ظدرش از شما كمک خواست به او يادآوری كنيد بازی است و خودش با پدرش بايد مشكلش را حل كند.