سلام من دستام خیلی خواب میره نوک انگشتم گز گز میکنه خیلی اذیت میشم هفته ۲۶ بارداری هستم راه حلی داره؟ ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

علت خواب رفتن دست و پا در دوران بارداری:

دلایل اصلی خواب رفتن دست و پا در دوران بارداری عبارتند از افزایش حجم مایع در بدن که باعث افزایش فشار بر مفاصل و اعصاب می شود.

نتیجه این حالت سوزش و احساس گز گز در دست ها، پاها، بازوها و ساق پا می باشد.

این مسئله به خاطر افزایش وزن جنین و بزرگ شدن رحم نیز می باشد که باعث افزایش فشار بر مفاصل و اعصاب می شود.

جهت مطالعه بیشتر کلیک کنید