مشکل نازایی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 47 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام و خسته نباشید، من پنج سال است ازدواج کرده ام حدود یکسال است که اقدام به بارداری کرده ام باردار نشدم و اینکه چکاپ شدم سالمم همسرم هم سالم هست علت چی میتونه باشه؟ نا گفته نماند شوهرم سرد مزاج است دیگه نا امید شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
دقیقا شما و همسرتون چه چکاپ‌هایی انجام دادید؟

تجربه شما

سونو واژینال، آزمایشات قبل بارداری ، اسپرم

سالم بودیم

@mariyam_z

در صورتیکه آزمایش اسپرم همسر هیچ مشکلی نداشته و واریکوسل هم رد شده باشه، آزمایشات کامل هورمونی شما هم بدون اشکال بوده و احتمال سندرم پلی کیستیک تخمدان هم رد شده باشه

همچنین در صورتیکه یکسال اقدام منظم ماهانه در محدوده تخمک گذاری داشتید و موفقیت آمیز نبوده، توصیه به عکس رنگی رحم جهت بررسی باز بودن لوله های رحمی میشه