بی مهری خانواده شوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 60 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام, ببخشید من خانواده شوهرم خیلی بی تفاوت و بی احساس و بی مهر هستن, یعنی اگر یک ماه منو نبینن و نرم خونشون واسشون مهم نیست, وقتی هم بعد مدت طولانی میرم اصلا انگار نه انگار که منو ندیدن مادرشوهرم با همسرم روبوسی میکنه با من فقط دست میده,  میشینم تو پذیرایی یا میره تو آشپزخونه و بعد یک ساعت یه لیوان چای واسم میاره یا میاد میشینه تی وی شو میبینه, هرچیم من حرف میزنمو سرصحبت باز میکنم الکی یه جواب میده باز خودشو مشغول تی وی میکنه, اوایل ازدواجم بسیار محبت میکردم بهشون تولداشون کیک میپختم و سوپرایز, بهترین غذا رو میپختم براشون میبردم, اما دریغ از یه تشکر, الان هیچکار نمیکنم اما از رفتار شوهرم و اینکه پرش میکنن میفهمم که چقدر پرتوقع هستن و فقط محبت یک طرفه میخوان, بنظرتون چیکار کنم چون خیلی سرد شدم اصلا دلم نمیخواد ببینمشون

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و درود
شرایط سختی هست و‌متوجه هستم که چقدر از این رفتارها ناراحت هستید ولی اگر میخواهید این مسئله حل شود یک اراده قوی میخواهد که ایمان دارم شما داراهستید چون پیگیر حل مشکل شدید
مطمئنا با محبت های یک طرفه برای بدست اوردن توجه طرف مقابل هیچ نتیجه ای نخواهد داشت
زمانی که برای دل خودمان و منتظر نشدن برای تشکر کاری انجام بدهیم به مرور زمان افراد هم همان گونه خواهند شد که ما دلمون میخواد
مجبور کردن خودتون برای کاری ،اوضاع رو بهتر نخواهد کرد
پس با محبت کردن به همسرتون و پیش او گله نکردن از خانواده اش و‌پذیرش خانواده که یا مهارت ارتباطی بلد نیستن و یا رفتار و شخصیت اینگونه دارن باعث میشه از خشم و‌ناراحتی شما کم بشه و بعد برای دل خودتون محبتی رو انجام بدید ((((محبت و رفتار درست ‌خدمت بزرگی به خودمان است ونشان از ان دارد که خودمان را دوست داریم وبه خودمان توجه میکنیم))))
تمرکز کردن به ارتباط بین خودتون و همسرتون سعی کنید لحظات لذت بخشی رو بسازید
و اینکه تا زمان بگذرد قراردادی با همسرتون داشته باشید که اگر امکان دارد یک یا دوبار باهم به دیدنشون بروید و خیلی به رفتار مادرشوهر تان تمرکز نکنید و راحت باشید
مطمئن باشید با روش صحیح شرایط بهتر خواهد شد
اگر نتیجه ای ندادپیشنهاد میدم که به یک مشاور مراجعه بفرمایید
موفق و موید باشید
سهرابی

تجربه شما

ممنونم از راهنماییتون. چشم