سلام یکی ازدوستان رو با ۵۰ کیلو تریاک گرفتن

اول خواستم مجازاتشو بدونم.و دوم اینکه ۳ نفر بودن آیا تاثیری در مجازاتشون داره یا نه فقط لطفا سریع جواب بدید ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام مجازات حمل تریاک شصت تا دويست ميليون ريال جريمه نقدي و پنجاه تا هفتاد و چهار ضربه شلاق و پنج تا ده سال حبس به ازاء هر كيلوگرم دو ميليون ريال به مجازات جزاي نقدي مرتكب اضافه مي‌گردد و در صورت تكرار اعدام و مصادره اموال ناشي از همان جرم خواهد بود و در تمامی جرائم مواد مخدر که فاقد عذر موجه و قانونی برای ارتکاب باشند، شرکت در جرم متصور است و طبق ماده ۱۲۵قانون مجازات اسلامی : هر کس با شخص یا اشخاص دیگر در عملیات اجرائی جرمی مشارکت کند و جرم، مستند به رفتار همه آن‌ها باشد خواه رفتار هر یک به‌تنهایی برای وقوع جرم کافی باشد خواه نباشد و خواه اثر کار آنان مساوی باشد خواه متفاوت، شریک در جرم محسوب و مجازات او مجازات فاعل مستقل آن جرم است.
موفق باشید