سلام. چیکار کنم شوهرم توی دستشویی ماده مخدر ناس قایم کرده قبلا هم بوی سیگار میداد یه بارم اتفاقی اومدم خونه توی خونه نشسته بود و از یه پاکت نخ نخ میکشید چون اولین بار بود دیدم قسم جون بچه رو خورد و بعد از اون یک ساله بوی سیگار نفهمیدم حالا فهمیدم ناس مصرف میکنه ناس رو برداشتم و قایم کردم

اطلاعات تکمیلی

سنجنسیتزنشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور ترک اعتیاد و نوجوان

با سلام دوست عزيز ممنونم كه ما رو انتخاب كردين
دوست عزيز از آنجایی كه شما هيچ توضيحی درمورد شرايط زندگيتون نداديد، بايد متذكر بشم كه مسائلی از قبيل اعتياد موضوعاتی نيستند كه بخوايم درموردشون احساسی برخورد كنيم و يا به زور و تهديد متوسل بشيم. سابقه سال ها درمان اين موضوع رو ثابت كرده. تنها موضوعی كه در فرايند اعتياد جوابگو هست واقع گرايی و هوشياری هست. اينكه همسر شما به سيگار بسنده نكردن و به مواد مخدر روی آوردن يعنی ذاتا تمايل به مصرف مواد مخدر دارند و قسم خوردن و اين جور مباحث راه حل مشكل شما نيست. شما بايد باهمسرتون رو در رو صحبت كنيد و دلايل كارش رو بدونيد. شما با قايم كردن مواد همسرتون نه تنها به حل شدن مشكل كمک ميكنيد بلكه داريد خودتون رو فریب میدید. شما درشرايط كنونی تو شک هستين و اين كاملاً طبيعی هست. ولی بايد هرچه سريع تر از اين مرحله خارج بشين و خودتون رو آماده صحبت با همسرتون بكنيد. اين اولين گام رسمی هست كه شما در مورد مشكل زندگيتون انجام ميدين، پس بايد سعی كنيد قبح قضيه رو از بين نبريد و كارو به تهديد و جاهای نامربوط نكشونيد. اين طور براتون مثال بزنم: وقتی مادری ببينه بچه اش داره خطا ميكنه به عنوان يكی از اعضای خانواده چه كار ميكنه؟!؟ طوری برخورد ميكنه كه نه تحقير بكنه و نه تحقير بشه؛ صلابتش رو حفظ ميكنه. خيلی با جرأت ناس رو به همسرتون نشون بدين و ازش بپرسين كه تو زندگی ما چه اتفاقی افتاده كه شما داری مواد مصرف ميكنی چون دستش رو شده  احتمال پرخاشگری و جوابهای نامربوط وجود داره پس مقاوم و مدير باشين. در ضمن دوست عزيز در مورد ناس بهتره اطلاعاتی كسب كنيد. ناس خيلی ارزون و در دسترس هست. علاوه بر عوارض جسمانی و روانی مثل ساير مواد مخدر، چون در تركيب اين ماده مخدر آهک وجود داره بعد چند مدت كاركرد كليه ها به خاطر رسوب آهک تخريب می شود و عوارض غير قابل جبران به بار مياورد.