پریود نشدن بعد از قرص اچ دی

سلام من چون مراسم ازدواجم بود و زمانش توی مراسم بود از قرص ال دی استفاده کردم و متاسفانه تو همون هفته اول رابطه بدون پیشگیری داشتم بعد اینکه متوجه شدم 2 تا قرص اچ دی خوردم و 12 ساعت بعدش دوباره دو تای دیگه. الان 5 روزه که قرص ها رو قطع کردم اما هنوز پریود نشدم. دیروز هم مقدار زیادی زعفران دم کرده خوردم اما هنوز هیچ تاثیری ندیدم. آیا امکانش هست که باردار باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

اگر اینجور که میگید قرص خوردید احتمال بارداری نیست ولی یه مقدار زمان میبره تا پریود بشید ولی اگر بعدش چندین بار رابطه دیگه بدون جلوگیری داشتید یک مقدار مشکوکه

صبر کنید یک هفته اگر نشدید یه تست بدید