سلام...

خیلی ناراحتم😢😔من امروزسونوی آنومالی رفتم، ۱۸ هفته و ۵ روزم بود. همه چیز نرماله به جز تقسیمات مشکوکی که در مغز (مخچه رو از زبون دکترخودم شنیدم) دیده شد. پزشک سونوگرافی نوشته بودکه چون مغزجنین هنوز در حال رشده ممکنه نرمال باشه ولی باید در هفته ۲۲ دوباره آنومالی تکرار بشه برای بررسی CNS. حالا چقدر ممکنه فرزند من دارای ناهنجاری باشه؟ و چقدر ممکنه سالم باشه؟ چه کاری باید انجام بدم؟ تو رو خدا راهنماییم کنید🙏🙏🙏

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام دوست عزيز ،،،البته شما نوع اختلال در مخچه را ذكر نكرديد ولی بايد بدانيد معمولا در تكرار سونو نرمال خواهد شد ، نگران نباشيد