خیانت در فضای مجازی همسر

با سلام ،متاسفانه چند روز پيش متوجه شدم همسرم با خانمی تو اينستاگرام صحبت ميكنه و بهش گفته كه مجرده و راجع به همه جور مسائلی حرف زده بودن ولی بهش ابراز علاقه نكرده بود اون خانم ازش خواسته بود بياد ببينتش اولش بهش گفته بود فردا صبح ميام وقتی اون خانوم بهش گفته بود كه بيا خونم ايشون نوشته بود هرجور فكر ميكنم نميتونم و نميام. من وقتی پيامارو خوندم خيلی عصبانی شدم و دعوامون شد و زد زيرش و اينا الكی گفت كار دوستم بوده.به هرحال بخشيدمش و بهش فرصت دادم ولی ذهنم خيلی درگيره و ناراحتم خيلی حالم بده نميدونم چیكار كنم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل كارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، امیدوارم که خوب باشید دوست عزیزم. در این باره توضیحات شما برای ارائه یک راهنمایی کافی نیست من متوجه نشدم که دقیقا چه خواسته ای دارید اما برای موضوع پیش آمده گفتگو درباره دلایل این اقدام همسرتون و درخواست از همسرتون برای برگردوندن اعتماد و امنیت به شما میتونه اقدام خوبی باشه و چنانچه باز هم به نتیجه دلخواه خود نرسیدید به یک مشاور زوج درمانگر مراجعه کنید. موفق باشید