بارداری خارج از رحم چه علائمی دارد؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 66 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

من یک هفته قبل از پریودم درد نوک سینه و درد زیر شکم داشتم و احساس پریود میکردم. در صورتی که هیچوقت قبل از پریود درد نداشتم

اما روز موعد پریود شدم. پریود من هفت روزه است و خونریزی زیادی دارم. اما این بار روز اول خون بسیار کمی اومد. روز دوم کمی بیشتر شد ولی روز سوم فقط لک صورتی میبینم و در ناحیه عضلات باسن درد و گرفتگی دارم. درد کمی هم در ناحیه دور ناف و زیر شکم دارم. آیا ممکنه بارداری خارج رحمی داشته باشم؟ یا به خاطر کیست باشه؟ من یه کیست خلفی میانی دارم که طبق نظر دکتر مشکل خاصی نیست. ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم، هيچكدام از مواردی كه ذكر كرديد نميتواند تشخيص قطعی حاملگی خارج رحمی را بدهد. علايم حاملگی خارج رحم خيلی شبيه حاملگی معموليست مثل تهوع استفراغ حساس شدن پستانها عقب انداختن پريود و بالا رفتن ميزان bhcg ...

و تشخيص قطعی با سونوگرافی ميباشد.

تجربه شما

پس دلیل این دردها چیه و چرا از یک هفته قبل پریود شروع شده و هنوز ادامه داره؟

@کایدی

عزيزدلم علامتهای شما غير اختصاصيه و برای پاسخگويی نياز به آزمايش و سونوگرافی است. و اگر كيست تخمدان داريد، اختلال در پريود عجیب نيست.