علائم بارداری خارج رحمی

با سلام خدمت شما مشاور محترم، سوال داشتم که اگر سطح بتا عدد ۱۵باشه آیا حاملگی خارج رحم ایجاد شده و این در صورتی هست که تازه ۱۷ روز از زمان پریود گذشته است؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام گلم، اين ميزان بتا به نسبت ١٧ روز گذشته از زمانی كه بايد پريود می شده ايد و نشده ايد ، پايين است . و نياز به بررسی دارد.اما اگر نسبت به پريودی كه صورت گرفته و تمام شده وپس از آن اقدام داشته ايد ، انجام گرفته باشد نياز به گذشتن زمان و اندازه گيری مجدد دارد.