درمان ميوكلونوس نوزادی

1153 بازدید 2 تبادل تجربه

نوزاد بيست روزه ام دچار سندرم ميوكلونوس خوش خيم است آيا در آينده خطرساز است؟

از روزهای اول تولد دست ها و پاهايش حالت تشنج خفيف همزمان پرش داشت نگران شدم و فيلم گرفتم و به دكتر نشان دادم گفتن سندرم ميوكلونوس خوش خيم است

در مورد اين مشكل چيزی نميدانم و نگران آينده و سيستم عصبی و مغز نوزادم هستم

لطفا راهنماييم كنيد

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام میوکلونوس در خواب هست و بتدریج از بین میره  و خطری در آینده نداره و اصولا جزو تشنج نیست

تجربه شما

ممنونم

الان سه ماهه ست و خيلی بهتر شده

سلام پسر من هم دقیقا همین تشخیص رو دادن

تو رو قرآن میشه فیلم پسرتون رو برای من ارسال کنید من ببینم

آخه من نتونستم فیلم بگیرم