افزایش موی زائد بدن

سلام من پارسال ارديبهشت ماه براي اينكه پريود يام نامنظم بود رفتم دكتر گفت pcod هستی و بايد وزنت بياد پايين و هيچ دارويی نداد تا بهمن ماه كه دكتر متفورمين داد گفت روزی 2 تا صبحانه و 2 تا  شام بخور من هم خوردم اما بعدش موهای بدنم ريش صورت دراوردم اما پريوديام بهتر شد موندم چيكار كنم ادامه بدم به خوردن دارو ها يا نه؟ اگر اقدام به بارداری نكنم بعدا به مشكل ميخورم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

قرص سیپروترون کامپاند سه دوره استفاده نمایید (روزانه یک عدد مصرف نمایید و بعد اتمام بسته یک هفته استراحت و مجدد بسته بعدی را شروع نمایید).

برای موهای زائد خود لیزر درمانی را انجام بدهید.

توصیه‌های غذایی در درمان تنبلی تخمدان را رعایت فرمایید.

۱.سعی کنید وزن خود را کاهش دهید.

کاهش وزن به میزان 5 تا 10 درصد می‌تواند منجر به بهبود شرایط شود.

۲.تعادل را در مصرف انواع مواد غذایی رعایت کنید.

۳.دریافت غذاهای کربوهیدراتی نظیر نان، برنج، ماکارونی و سیب‌زمینی را نسبت به قبل کمتر نمایید.

۴۰دریافت غذاهای غنی از فیبر نظیر سبزیجات، میوه‌ها و حبوبات را افزایش دهید.

۵.میزان چربی دریافتی خود به خصوص چربی‌های اشباع را کاهش دهید.

۶.غذای خود را در وعده‌های بیشتر ولی در سهم‌های کوچک‌تر میل کنید این کار به کنترل قند خون شما کمک می‌کند.

۷.پروتئین نقش مهمی در ثبات قند خون دارد.

 سعی کنید در هر وعده غذایی یک منبع پروتئینی نظیر گوشت، ماهی، مرغ، لبنیات، تخم مرغ و یا آجیل بگنجانید.

۸.برای پیشگیری از بروز دیابت، سعی کنید هر هفته حداقل 150 دقیقه ورزش با شدت متوسط تا شدید داشته باشید.

۹.تا حد امکان غذاهای تازه مصرف کنید و از مصرف غذاهای نمک ‌سود شده، کنسروی و دودی خودداری نمایید.

۱۰.سعی کنید سبزی‌ها، میوه‌ها، حبوبات، غلات سبوس‌دار، ماهی و یا گوشت بدون چربی، آجیل و مغزها را در رژیم غذایی روزانه خود جای دهید .