اعتیاد همسر به گل

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 113 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید وقتتون بخیر. من ۱۰ماهه با همسرم ازدواج کردم خیلی رابطمون خوبه، تنها مشکل ما رفیق بازی و گل کشیدن همسرمه... رفیقاش خیلی ناجورند. همشون سیگاری و گل میکشن و ....من چطوری میتونم کمک کنم همسرم ترک کنه؟ هم رفیقاشو هم گل و سیگار رو؟ دارم دیوونه میشم بخدا. میشه کمکم کنین؟ چطوری رفتار کنم باهاش؟ دیگه خسته شدم از بس گفته بهم که گل اعتیاد نداره و اینا ...

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد و خانواده

سلام

متاسفانه مواد محرک جديد گل كه الان خيلی مرسوم هست و همه هم بر اين باورند كه اعتياد نداره اما در دراز مدت اثرات مخرب خودش رو دارد.بهتره در يک مدت ميانه همسرتون رو از عوارض مصرف گل آگاه كنيد با ارسال مطالب يا صحبت راجع بهش.از منابع مختلف اطلاعات جمع كنيد و كم كم به همسرتون طی روزهای متوالی منتقل كنيد.اگر همسرتون معترض شد يا دليل اين كارتون رو پرسيد بهش ابراز نگرانی كنيد از مصرفش و اينكه در دراز مدت دچار مشكل خواهد شد.و اگر معتقدا كه اعتياد نداره با او يک قرار بزاريد كه امتحان كنه تا ببينيم تا چه مدت ميتونه مصرف نكنه؟طولانی ترين زمانی كه ميتونه مصرف نكنه چه مدت هست؟و اگر باز مصرف كرد بهش بگيد كه ميتونه وابسته شده باشه چون ظاهرا نتونسته طاقت بياره،

و قطعا بودن با اون دوستان احتمال مصرف رو دو چندان ميكنه بهتره براش برنامه بريزيد كه سرگرم و مشغول بمونه تا كمتر سراغ دوستاش بره.

اما اولين و مهمترين قدم خواستن همسرتون و ايجاد انگيزه و آگاهی راجع به عوارض مصرف گل خواهد بود كه بايد مدتی روی اين موارد كار كنيد تا اقدامات بعدی ....

تجربه شما

همسر منم دقیقا همین مشکلو داره به خانوادش اطلاع دادم چون بهم گفت یه ساله مصرف میکنه و ازم مخفی کرده بود من یه ماهه ازدواج کردم و اون هم رفیق بازو اینا هست دقیقا مثل مشکل شماس منم نمیدونم چیکار کنم