شربت کیندر برای اشتهای کودک

سلام پسرم این ماه یکسالش تموم میشه خیلی کم اشتهاست میخوام شربت اشتها کیندر بدم چقدر باید بدم که آهن و ویتامین بدنش هم تامین بشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

درود

آهن و ويتامين د شيرخوار شما با اين شربت بطور كامل تامين نميشود.

اگر يكسالش تموم شده سعی كنيد مقدار شيرش را كم كنيد تا غذا بخورد. يعنی تا غذا نخورده شير ندهيد( اول غذا بعد شير) بعد از يكسالگی غذا مهمتر از شير است و دادن شير را بايد مديريت كنيد.

در اين سنين نيازی به دادن شربت اشتها آور نيست.