سلام میشه راهنماییم کنید پسر من هشت ماهشه و در هر یکساعت فقط پنج دقیقه شیر میخوره و همین باعث میشه چربی شیرم رو دریافت نکنه و وزن نگیره هر کاری میکنم هم بیشتر از پنج دقیقه نمیخوره راهنماییم کنید چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل شاغل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، روش شير دهی شما كاملا اشتباه است. شير دهی هر يک ساعت اضافه تر از حد عادی می باشد. در اين سن متناسب با ميل شير خوار به وی شير بدهيد .