پیشگیری از بارداری

سلام میخوام روش مناسبی برای جلوگیری از بارداری به من معرفی کنید قرص ال دی باعث معده درد وحشتناکی برای من میشه و نمیتونم مصرف کنم قبلا هم از آیودی استفاده کردم که باعث زخم رحم شد که درمان کردم آمپول هم باعث جوش و قطع ماهانه میشه آیا قرص جلوگیری هست که معده من را تحریک نکنه؟ یا روش متاسب تری من؟ الان 33سال سن دارم با تشکر از مشاور عزیز

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام همیشه کاندوم بهتربن و ارجح ترین وسیله هستش

ولی شما به مراکز بهداشتی نزدیکتون هم میتونید مراجعه کنید و مشاوره بگیرید