سلام خسته نباشید

من حدود دوهفتست دهنم بوی بدی میده در حدی که اطرافیانم نگرانم شدن

من دندونم رو چند ماه پیش عصب کشی کردم و بعد از دو ماه دیدم روکشی که دکتر روش زده کم کم خورد شد و الان سوراخه.

ممکنه بخاطر این باشه؟ مسواک هم زدم کمتر شد اما رفع نشد

و اینکه ممکنه مشکل معده داشته باشم؟

صبح که بیدار میشم انقدر معدم ترش میکنه هر چی بخورم انگار بدتر میشه.. درطول روز هم همینطور بعد غذا خوردن معدم ترش میکنه هر غذایی که باشه. من خودم حس میکنم معدمه..چیکار باید بکنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

ترش کردن زیاد معده میتواند موجب تخریب دندان و بوی بد دهان شود اما نمیتوان گفت بوی بد دهان شما قطعا از معده باشد.
این روکش خراب نیز ممکن است عامل تجمع باکتری و بوی بد باشد، بهتر است آن را تعویض کنید.