سلام من دیشب داشتم توی تشت سر پا لباس ها رو میشستم که تکیه دادم به دیوار و یعدفه تشت لباس از زیر پام در رفت و با باسن نشستم زمین اصلا احساسی از ناحیه شکم نداشتث  بعدشم سریع اومدم دراز. شدم  و بعد خوردن دو لیوان آب قند. حرکات جنین شروع شد. هیچ درد و خونریزی یا لکه یا ترشحی هم ندارم در. ضمن من بچه اولمه و و سی و دو هفته هستم ممنون میشم اگر بدونم به بدن جنین آسیبی نرسیده و این ضربه به باسن من باعث خطری براش نشده

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
ضربه هایی که با شدت بالا به شکم مادر برخورد کنه در وهله اول باعث آسیب به کیسه اب میشه که خودش در واقع محافظ جنین محسوب میشه
در صورتیکه هیچگونه ترشحی ندارید و حرکات جنین کم نشده مشکلی بنظر نمیرسه ولی در هر صورت جهت بررسی با سونوکرافی میتونید به پزشکتون مراجعه کنید تا خیالتون راحتتر باشه اما ازین به بعد موارد ایمنی رو رعایت کنید