سلام یک چشم پزشک تشخیص CHRPE  برای چشمم داد و توی مقالات خوندم که این بیماری با بیماری پلییوز فامیلی در روده FAP مرتبط هست، احتمالش هست که من نداشته باشم؟ چند درصد احتمال سالم بودنم هست (نفخ زیاد دارم و گاهی درد خفیف شکمی)

راه تشخیص این بیماری چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 34
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام. بهترین و معتبر ترین راه تشخیص FAP همان کولونوسکوپی است.
بهتر است جهت اطمینان به پزشک گوارش مراجعه کنید و کولونوسکوپی شوید.