شرایط گذاشتن دستگاه آی یو دی

سلام من دوبار آمپول ضد بارداری سه ماهه تزریق کردم

پریود نامنظمی داشتم. الان که تزریق آمپول رو به مدت دو ماهه که انجام نمیدم پریود نشدم شیرده هم هستم بی بی چک زدم باردار نبودم. هرزگاه خونریزی کمی دارم میخواستم بدونم کی میتونم دستگاه آی یو دی بزارم. چون میگن باید پریود باشی تا بشه دستگاه رو گذاشت. ولی من پریود نمیشم

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی

سلام

از عوارض آمپول سه ماهه عدم پریودی می باشد که ممکن است تا یکسال نیز ادامه داشته باشد.

شما اکنون شرایط کارگذاری آی یو دی را ندارید، بایستی از روش دیگری برای پیشگیری از بارداری استفاده نمایید.

پریودی باعث باز شدن دهانه رحم می شود و در این صورت میتوان آی یودی را کار گذاشت.