تحلیل سونوگرافی رحم

سلام من روز ۲۶ فروردین سونوگرافی انجام دادم و نتیجه اش به شکل زیر بود که نوشته بود رحم حاوی جنین زنده در وضعیت variable می باشد وضعیت جفت circular و حجم مایع آمنیوتیک نرمال می بیاشد .

FHR: 127

CRL: 7mm

GA: 6w+4d

Edc : 13.9.98

میشه بگید نتیجه اش چطوره و اینکه باید چه کارهایی بکنم من و شوهرم قبل بارداری هیچ گونه آزمایشی ندادیم ولی من از روز ۱۷ فروردین دارم روزی ۱ عدد اسیدفولیک ۱ میل میخورم . تهوع و گاهی کم استفراغ و دل درد و گاهی هم درد تو شکمم دارم و جدیدا حس میکنم از بوی خونه بدم میاد حس میکنم از خونه خستم دوس دارم همش بیرون باشم یا یه مدت از خونه خودمون بریم جایی دیگر  نمی دونم چم شده .

اطلاعات تکمیلی

سن 29 جنسیت زن شغل منشی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سونوگرافی شما نرمال است.
علايمی كه ذكر كرديد در حاملگی شايع است و نرمال است و معمولا پس از ١٦ هفته بهتر ميشود.