صحبت نکردن همسر در مورد برنامه های زندگی

سلام. من به خاطر مشکلات پیش اومده در سال پیش افسردگی گرفتم وقتی با همسرم صحبت میکردیم با ناامیدی و گلایه باهاش صحبت میکردم حالا که خواستم تغییر کنم و برای زندگیمون برنامه ریزی کنیم همسرم اصلا دلش نمیخواد باهام صحبت کنه و به کل ناامید شده و احساس تنهایی میکنه احساس میکنم میترسه مثل قبل از سختی زندگی شکایت کنم و در دلشو خالی کنم به نظرتون چیکار کنم که اعتمادش برگرده و بتونیم با هم هدفی انتخاب کنیم برای زندگیمون از طرفی هم باردارمو میترسم بعد به دنیا اومدن بچه وضع خرابتر بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
برای جلب اعتماد و یه گفتگوی خوب لازم شما این ذهنیت که همیشه گلایه میکنید را تغییر دهید مثلا جملات تون رو با فاعل من شروع کنید در جملات تون هم مشکل و هم احساس خودتون رو بیان کنید .اگر فرصت صحبت چهره به چهره رو ندارید تماس بگیرید تماس هم نمیشه با پیامک شروع کنید گرچه ارتباط مناسبی نیست و ممکنه سو تفاهم ایجاد کنه .