احتمال بارداری و قطع پریود

24 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من چند وقتی هستش که تو اقدامم یک پسر 6 ساله هم دارم 25 سالمه  هر ماه دو روز پس پیش 17 ام پریود میشدم ماه پیش با 7 روز تاخیر و بی بی چک زدم خط دومش چندان پر رنگ نبود. این ماهم ام 1ام اردیبهشت هسش و هنوز پریود نشدم ولی مثل همیشه دردایی مثل قبل پریود دارم  موقع بارداری پسرم از همون اول پریودم قطع شد و حالت تهوع خیلی بدی از اول تا آخر داشتم ممکنه باردار باشم؟ چون ماه پیش ناامید شدم بعد پریود دیر وقتم.

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

با علائم فرضی و احتمالی نمیشه دقیق بگیم باردارید

بهتره یک تست بتا بدین

تجربه شما

@فاطمه نامنی

خیلی ممنونم و یک سوال از هفته چندم جنین مادر دیگه قرار نیست پریود بشه؟

@zahra_1556

از همون اول که جنین تشکیل بشه دیگه پریود نمیشید

اگرم گاهی یکی دوتا لک ببینید و مختصری خونریزی باشه بخاطر لانه گزینی جفت و جنینه اون پریود به حساب نمیاد