آزمایش خون بارداری

سلام، خانم دکتر من  18 روز پریوم عقب افتاده، همه علائم پریودی مثل درد زیر شکم ، کمر درد درد سینه ها، نفخ و تا هفته قبل ترشح سفید هم داشتم که الان ندارم، روز پنجم و روز سیزدهم بی بی چک زدم منفی بودن، ممکنه باردار باشم؟ به نظر شما آزمایش خون بدم؟ یا اینکه چون بی بی چک در روز سیزدهم منفی بوده ، اصلا امکان بارداری نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل بیکار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام

بر اساس علائم فوق در مورد بارداری نظر نمیدهند اگر تاخیر بیش از ده روز دارید آزمایش خون بدهید چرا که بی بی چک تست دقیقی نیست. با پزشکتان مشورت کنید. شب خوش