با سلام ،من هفته 11 بارداری هستم آزمایش  دادم و قند خون ناشتام 97 هست ،بهم گفتن دیابت بارداری دارم چیکار باید بکنم ؟اصلا اهل شیرینیجات نیستم نمیدونم چرا قندم افزایش پیدا کرده.چجوری باید مراقبت کنم

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز باید در زمان انجام آزمایش خون ۱۰ تا ۱۲ ساعت ناشتا بوده باشید و نکته بعدی اینکه به قند خون ۹۷ دیابت بارداری گفته نمی شود باید تست تحمل گلوکز انجام بدهید جواب  آن برای ما ملاک تشخیص دیابت بارداری می باشد موفق باشید