اسید معده و حالت تهوع

سلام.

من چند سال بود که گاهی حالت تهوع میگرفتم که اغلب صبح ها بود

و لاغر شده بودم و اشتهای زیادی نداشتم.

بعد از مراجعه به دکتر و آندوسکپی .دکتر تشخیص عفونت معده داد.

و دارو هم بهم داد و گفت اگر مشکل داشتی دوباره مراجعه کن.

حالا من صبح ها که از خواب بیدار میشم حس میکنم اسید تو معدمه و یه جوری هستم و وقتی غذا میخورم خوب میشم. آیا ربطی به عفونت معده ام داره یا نه؟

مشکل دیگه ای ندارم. و اینکه آیا اسید معده من زیاده؟ اسید معده زیاد در اندوسکپی معلوم میشه؟ دکترم به من نگفت که اسید معده دارم. ولی استرس دارم و عصبی هستم. مربوط به اعصابمه به نظر شما یا معده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام
افزایش اسید معده باعث عصبی شدن نمیشود اما عصبی شدن ممکن است معده شما را تحت تاثیر قرار دهد.
با توجه به علامتهایی که فرمودید بهتر است مجددا اندوسکوپی شوید. شاید لازم باشد برخی دارو ها را بلند مدت استفاده کنید