استرس در شرایط جدید

سلام . من چند ساله که وقتی میخوام جایی برم و یا اتفاقی رخ میده و... استرس میگیرم.

من چند سال پیش به علت یک بیماری حالت تهوع میگرفتم و وقتی استرس میگرفتم بدتر میشدحالت تهوع ام و الان معده ام مشکل نداره ولی همش میترسم جایی برم که حالم بد بشه. واسه همین از مهمونی و مسافرت بدم میاد. و دچار استرس ضعف تهوع و بی اشتهایی شدید میشه جوری که آبم نمیتونم بخورم. ولی در شرایط عادی خیلی حالم خوبه و مشکلی ندارم

میخواستم بدونم آیا برای کنترل این استرس دارو میتونه کمکم کنه ؟؟؟

چند ماه دیگه عروسیمه و همش میترسم اون شب حالت تهوع نزاره حالم خوب باشه .

خیلی استرس دارم چیکار کنم؟؟؟

امکان رفتن به همه جلسات مشاوره ندارم. ولی پیش روانپزشک میتونم برم. آیا کمک میکنه روانپزشک و دارو درمانی؟؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و متخصص اعصاب و روان

سلام.بهترین درمان برای شمادرمانهای شناختی رفتاری است ولی درصورتیکه امکان رفتن به جلسات رواندرمانی راندارید دارودرمانی نیزبسیارکمک کننده خواهد بود که درمواقع خاص مصرف میشود ونه همیشه.