سلام .من ۲۱سالمه و شوهرم ۲۷سالشه .ما هفت ماهه عقد کردیم تازه داره یه چیزایی برام روشن میشه اینکه شوهرمن بچه است فکرش اصلا رشد نکرده از کار کردن فراری با کوچیکترین انتقادی جوش میاره و داد میزنه . آشکار میگه چون زن منی باید به تمام حرفام بدون چون و چرا گوش  بدی توی جمع با بچه ها میگرده فقط جلو بقیه منو کوچیک میکنه .تا دعوامون میشه میره ب همه میگه و وقتی بهش میگم زندگی شخصیه حتی پشیمونم نمیشه میگه من حریفت نمیشم بقیه شاید حریفت شن. بیش از حد شکمو اگه بگم چیزی نخور عصبی میشه یا تو جمع توجه نمیکنه که غذا کمه یا زیاد کسی داره یا نه اون باید بخوره .من نمیدونم باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیزم. مواردی که فرمودید موارد مهمی هستند که پیش از آغاز زندگی مشترک بایستی حتما مورد بررسی قرار بگیرند.به شما توصیه میکنم خودتان به تنهایی در اولین فرصت به مشاور روانشناس یا مشاوره تلفنی معتبر مراجعه کنید تا درست ترین تصمیم را اتخاذ نمائید. موفق باشید